Ramen en deuren

Individuele plaatsing en vormgeving

Een extra zijdeur in uw prefabgarage kan in het dagelijkse leven heel praktisch zijn. Zeker als u de garage ook gebruikt als opslagruimte of hobbyruimte. Ramen zorgen dan weer voor daglicht in de garage en dragen zo tegelijkertijd bij aan de stijlvolle uitstraling van uw JUWEL-prefab garage. Bij ons kunt u kiezen uit een groot aantal deur- en raammodellen en een individuele plaatsing en vormgeving.

Draaikiepraam

Onze draaikiepramen zijn gemaakt van een hoogwaardig kunststof meerkamer-profielsysteem. De ramen zijn tevens voorzien van een omlopende aanslagdichting in het kozijn- en vleugelprofiel, en een hoogwaardig draaikiepbeslag.

Een of meer draaikiepramen zorgen voor luchtverversing in de garage, zodat niet de hele garagepoort geopend hoeft te worden. Als de prefab garage gebruikt wordt als werkplaats of hobbyruimte, kan de plaatsing van ramen de moeite waard zijn.

Ramen met vaste beglazing

Ook onze ramen met vaste beglazing zijn gemaakt van een hoogwaardig kunststof meerkamer-profielsysteem en hebben een smaller kozijnprofiel.

De verticale versies van de ramen met vaste beglazing zijn zeer populair bij onze klanten. Deze modellen zorgen niet alleen voor veel daglicht in de prefab garage, maar zien er ook heel aantrekkelijk uit.

Deuren

Als de locatie van de garage het toelaat, is een extra deur een zinvolle aanvulling. Het gebruik van deuren is mogelijk bij enkele, grote en dubbele garages en garages in een rij. Vooral als u de prefab garage niet alleen als parkeerplaats voor een auto gebruikt, maar ook als opslagruimte of gereedschapsruimte, is een extra deur bijzonder praktisch.

De deuren zijn verkrijgbaar in een look die bij de garagepoort past. Bij de kantelpoorten zijn de uitvoeringen profilering verticaal, paneel verticaal en paneel horizontaal beschikbaar. Bij de sectionaalpoorten hebt u de keuze tussen verschillende varianten van horizontale profileringen.

Sickentüre

De iets goedkopere versie van onze exclusieve deuren.

Kleuren

Om ervoor te zorgen dat de garagepoort, de zijdeur en de extra ramen bij uw prefab garage passen, bieden we naast de standaardkleur wit nog vele andere kleurvariaties aan. Kies uw favoriete kleur uit de RAL-kleurentabel en creëer een blikvanger.

We adviseren u graag