Onze speciale constructies

Multifunctionele modules uit gewapend beton

Een prefab garage uit gewapend beton kan veel meer zijn dan een plek om de auto te stallen. JUWEL biedt u multifunctionele, technische plaatsoplossingen: Onze speciale constructies kunnen onder andere gebruikt worden als pompstation, machinestation, opslagruimte voor gevaarlijke stoffen of technisch station, naargelang uw behoeften. We hebben altijd de passende module voor u.e.

Onze contactpersonen helpen u graag.

Eén kamer - vele mogelijkheden

Werden prefab betonnen garages aanvankelijk alleen gebruikt als veilige parkeerplaats voor de gezinsauto, de laatste decennia hebben ze steeds meer toepassingsgebieden en locaties veroverd als flexibele, rendabele systeembouw. Zowel particuliere gebouweigenaren als woningbouwverenigingen en bedrijven waarderen de vele mogelijkheden. Onze op maat gemaakte gebouwen worden vaak gebruikt als opslagruimte, bijvoorbeeld voor de verwarming en watervoorziening van het huis, hout of pellets of fietsen. Velen komen al meer dan 20 jaar bij JUWEL - de specialist voor betonnen ruimtecellen, multifunctionele garages en vele andere betonproducten.
 

Onze contactpersonen helpen u graag.

Speciale gebouwen voor woningbouw

Een technische ruimte heeft een vaste plaats in elk gebouwontwerp. Naast het verwarmingssysteem en de externe voedingsaansluitingen bevinden zich hier bijvoorbeeld de warmwatertank en de verdelers of pompen voor de verwarming en watervoorziening van het huis. Vaak werd hiervoor een ruimte in de kelder voorzien, maar nu de bouwprijzen zijn gestegen, zien steeds meer projectontwikkelaars af van de bouw van een kelder. De installaties moeten dan worden ondergebracht in het woongedeelte, waarvoor zeven tot tien vierkante meter nodig is. Dit gaat ten koste van de woonruimte en vereist meestal compromissen bij de planning. Het uitbesteden van de techniek aan een ruimtecel biedt een goed alternatief.

Onze contactpersonen helpen u graag.

divider

Speciale gebouwen voor handel en industrie

Onze kamermodules groeien samen tot volledige bedrijfsgebouwen of nemen afzonderlijke taken op zich naast het hoofdgebouw. Veel bedrijven gebruiken ze om een ketelhuis, pelletopslag of zelfs een warmtekrachtcentrale in onder te brengen. Maar ze gebruiken de modules ook vaak om lawaaierige machines zoals compressoren op te slaan, voor een kleine aparte werkplaats, een spuiterij of om gevaarlijke goederen en materialen in de ruimtecellen op te slaan. Grote nutsbedrijven, vooral in de elektriciteitssector, gebruiken ruimtecellen ook vaak om belangrijke onderdelen en regelsystemen voor hun netten op te slaan.

Onze contactpersonen helpen u graag.