De garage in een rij

Bijzonder plaatsbesparend en prijsgunstig

Vooral woningbouwbedrijven en investeerders waarderen de mogelijkheid van een garage in een rij met individuele uitrusting. Garages in een rij uit gewapend beton zijn beduidend goedkoper dan de bouw van ondergrondse garages en besparen ruimte in dichtbevolkte gebieden. Ook voor bedrijven met een bijbehorend wagenpark biedt de prefab garage van JUWEL een zuinige investering om materieel, machines en voertuigen veilig onder te brengen.

Onze contactpersonen helpen u graag.

Grootte en indeling

Voltooi de eindafwerking van uw bouwproject

Prefab garages hebben dunnere muren dan een gemetselde garage en bieden daarom aanzienlijk meer binnenruimte en plaatsbesparing op het terrein. Ze hoeven ook niet in een rechte lijn aan elkaar geregen te zijn als een parelsnoer. Een verspringende oppervlakte- of hoogte-indeling kan een optimale aanpassing aan het terrein of de gebouwen mogelijk maken.

Garages in een rij bieden ook een interessante investeringsmogelijkheid voor verhuurders. Met lage onderhoudskosten kunnen lucratieve huuropbrengsten gerealiseerd worden in garageparken. Tegelijkertijd zijn ze aanzienlijk goedkoper dan de aanleg van ondergrondse parkeerplaatsen.

We bieden verschillende afmetingen en varianten voor uw individuele bouwproject!

Onze contactpersonen helpen u graag.

Tussen twee garages houden we rekening met een opening van ongeveer 2 cm

Productdetails voor garages in een rij

Garages in een rij bieden de opdrachtgever een optimaal gebruik van de grond en de huurders een optimale ruimte voor de veilige stalling van hun voertuigen. De kosten voor het onderhoud van dergelijke prefab garages zijn relatief laag, de lopende elektriciteitskosten voor de verlichting van de in- en uitgang blijven binnen de perken en de huurinkomsten daarentegen zijn zeer aantrekkelijk. Met de garages in een rij van JUWEL hebt u ook veel speelruimte bij de vormgeving en uitrusting. Kies uit deze productdetails:

  • Kantel- of sectionaalpoort
  • Ramen en deuren in de achtermuren
  • Groendak
  • Elektrische installatie als opbouw- of inbouwinstallatie
  • Buitenverlichting in de vorm van ledstroken of wandlampen

Uitrustingen

individuele extra's voor uw prefabgarage

Hebt u nog verlichting nodig of hebt u een speciale kleurwens voor uw prefabgarage? Geen probleem!

Services: Kies het "compleet zorgeloze pakket" voor uw prefab garage

Transparante kosten, competent en persoonlijk advies en talrijke services voor uw prefab garage: dat is het "compleet zorgeloze pakket".

De JUWEL-kwaliteit garandeert u een duurzame prefab garage. Hiervoor hebben we beslist bij de productie een hoogwaardig gewapend beton met de betonkwaliteit C30/37 te gebruiken. Op die manier voldoen we aan de vereiste normen en bieden we u ook een echt kwaliteitsproduct aan.

Meer informatie over de kwaliteit van onze prefab garages