De garagepoort

variabele vormgeving en uitrusting

Of het nu gaat om een kantelpoort of sectionaalpoort, geborstelde of gepolijste handgrepen: bij ons vindt u precies de uitrusting die u zoekt voor uw garagepoort. Ook op het gebied van kleurontwerp kunt u kiezen uit talloze varianten. Zeg eentonigheid vaarwel en plaats accenten met uw nieuwe prefab garage.

Kantelpoorten voor uw garage

Onze klassieker bij de garagepoorten

Onze kantelpoorten zijn voorzien van een driezijdig rechthoekig buizenframe. Zowel de poort als het poortblad en de vulling zijn van staal. Ter versteviging van het poortblad heeft het bladframe twee extra stalen stutten. Iedere kantelpoort wordt standaard met handvat geleverd.

Kies bij ons de passende kantelpoort voor uw prefab garage. 

Profilering verticaal

Paneel verticaal

Paneel horizontaal

Sectionaalpoorten voor uw prefab garage.

Modern, comfortabel en steeds populairder

De verticaal openende sectionaalpoorten zijn vervaardigd van thermisch verzinkt plaatstaal en hebben zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde een vingerklembeveiliging. De poortsecties bestaan uit dubbelwandige stalen lamellen. De onderste poortsectie is voorzien van een vloerafdichting. Elke sectionaalpoort wordt standaard geleverd zonder handvat, maar is op verzoek ook verkrijgbaar met een handvat

U weet niet of een kantel- of sectionaalpoort voor u de juiste garagepoort is? Neem gewoon contact met ons op en samen bepalen we wat voor u de beste optie is.

S-profilering

M-profilering

L-profilering

D-profilering

Hebt u meer informatie nodig?

We geven u graag advies over de verschillende poorttypes, handvatten of kleurvarianten. Neem contact met ons op!

We adviseren u graag

Oppervlakken voor onze sectionaalpoorten

Woodgrain


Oppervlak van imitatiehout in zaagsnedepatroon. Dit oppervlak is verkrijgbaar in verkeerswit RAL 9016, of met toeslag in 15 voorkeurkleuren of in RAL naar keuze.

Sandgrain


Fijn gestructureerd oppervlak in verkeerswit RAL 9016 of met toeslag in 3 voorkeurkleuren.

Silkgrain


Zijdezacht oppervlak met 50% dikkere buitenplaat. Dit oppervlak is verkrijgbaar in verkeerswit RAL 9016, of met toeslag in 15 voorkeurkleuren of in RAL naar keuze.

Poortkleuren net zo

individueel als uw garage

Voor kantelpoorten en dubbelwandige sectionaalpoorten is er naast de standaardkleur verkeerswit keuze uit nog meer voorkeurkleuren en vele andere kleuren. Uitgesloten zijn pareleffect, lichtgevende en metallic kleuren en donkere kleurtinten. Sectionaalpoorten worden over het algemeen geleverd in grijswit (RAL 9002) aan de binnenzijde.

Wijzigingen in het ontwerp en de leveringsomvang alsmede kleurafwijkingen van de getoonde voorbeelden blijven voorbehouden.

RAL 9016 Verkeerswit

RAL 7035 Verkeerswit

RAL 9006 Blank aluminiumkleurig

RAL 7040 Venstergrijs

RAL 7016 Antracietgrijs

RAL 1015 Licht ivoorkleurig

RAL 8028 Terrabruin

RAL 6009 Dennengroen

Accenten plaatsen met onze handvatten

Onze stijlvolle handvatten zijn gezamenlijk ontwikkeld door ontwerpers en veiligheidsexperts. Dankzij het ergonomische ontwerp voelen ze goed aan en liggen ze tegelijkertijd stevig in de hand. Bij de keuze van een model kunt u kiezen uit geborstelde en gepolijste versies, maar ook zeer sobere varianten.

Het juiste handvat voor de garagepoort van uw prefab garage vindt u hier bij ons.

Roestvrij staal geborsteld

Wit

Zwart

Edelstahl poliert