De JUWEL-kwaliteit

Prefab garages uit hoogwaardig gewapend beton

Dankzij de combinatie van massief bouwstaal en beton staat JUWEL-kwaliteit voor een uiterst stabiel en weerbestendig bouwmateriaal. Dit betekent dat we aan bijna al uw eisen kunnen voldoen. Beloofd. Bovendien zijn we het eerste gecertificeerde bedrijf in Europa voor betonnen prefab garages dat de CE-markering mag dragen. Onze prefab garages voldoen daarmee aan alle normen en standaarden van de Europese Gemeenschap.

Een correcte prijs-prestatieverhouding

We produceren niet alleen prefab garages van hoge kwaliteit, maar bieden ook de beste prijs voor onze service. Voor u betekent dit langdurig plezier van uw prefab garage dankzij hoogwaardige grondstoffen en een normconforme verwerking bij onze productie.

Productie volgens Norm

Onze JUWEL prefab garages worden vervaardigd volgens DIN EN 13978-1 of DIN 1045-1 in een monolithische constructie als naadloze ruimtelijke structuur. Goed ontworpen productienormen zorgen voor een constante kwaliteit. Regelmatige inspecties van onze productie door externe en interne instanties garanderen dat we niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar deze zelfs overtreffen.

Hoogwaardige grondstoffen

Voor optimale kwaliteit

We gebruiken alleen hoogwaardige grondstoffen en materialen bij de productie. Dit garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid van onze prefab garages. We selecteren onze leveranciers ook volgens de strengste criteria en controleren hen regelmatig tijdens onze samenwerking.

divider

Technische gegevens van onze geprefabriceerde garages

Elk van onze garages is gemaakt van hoogwaardig gewapend beton in een monolithische constructie en met een wanddikte van 8 cm. Bij type DIAMANT bieden we u een naadloze ruimtelijke opbouw en bij de types JADE, OPAL en TOPAS bouwen we ook een garagevloer met een dikte van 10 cm. Zij-, achter- en dakwanden zijn uit één stuk gemaakt, onafscheidelijk, naadloos en glad.

 

 • Dakuitvoering als kuipdak met omringende borstwering volgens EN 13978-1 en een lichte helling naar de achterwand. Lichte, tweecomponenten en zeer flexibele minerale afdichtingscoating, volgens EN 13978-1.
 • Met 10 millimeter uitstekende borstwering aan de zijwanden*
 • Afvoer via dakdoorvoer volgens EN 13978-1, binnen, links achteraan met HT-kunststof regenpijp*
 • Buitenmuuroppervlakken met weerbestendige hoogwaardige kunststof spuitpleister (borstwering en spatschermbodem op aanvraag in kleur contrasterend*)
 • Binnenwand- en plafondoppervlakken met lichte, veegvaste dispersieverf en spikkels
 • Ventilatie door onverwoestbare betonnen openingen * in de achterwand van de garage en verborgen ventilatieopeningen op de garagedeur
 • Inclusief portierbeschermingsstrip en waarschuwingsbord
 • Thermisch verzinkte HÖRMANN stalen kanteldeur, geribbeld profiel, gepoedercoat, kleur wit vergelijkbaar met RAL 9016, stille deurloop, meervoudig verenpakket, met veiligheidsslot en profielcilinder
 • Levering en montage van de garage met een speciale vrachtwagen (tot 18 ton garagegewicht)
 • Garantie volgens VOB / B voor een periode van vier jaar
 • Standaard bouwaanvraagdocumenten met geprefabriceerde garage-statica, bouwbeschrijving en plattegrond voor een "vereenvoudigd goedkeuringsproces"

 

*) alleen bij type DIAMANT

Technische wijzigingen voorbehouden