Duurzaamheid in het vizier.

Bescherm het milieu met elke prefab garage

Of het nu gaat om een elektrisch oplaadstation, een fotovoltaïsch systeem of een groendak: duurzaamheid is ook mogelijk met JUWEL-prefab garages!" Terwijl e-oplaadstations handig aan de binnenmuur van uw prefab garage bevestigd kunnen worden, worden zonnepanelen op het garagedak gemonteerd. Groendaken bieden ook talloze voordelen voor u en het milieu.

Duurzaamheid betekent voor ons:

lokale grondstoffen en korte transportroutes

Duurzaamheid en zuinig omgaan met hulpbronnen spelen een belangrijke rol voor ons. Naast de vele manieren waarop u uw prefab garage milieuvriendelijker kunt maken, beginnen we al bij de productie van de garage. Zo komt een deel van onze grondstoffen rechtstreeks uit de grindgroeve in Kamp-Lintfort, op slechts enkele kilometers afstand van onze betoncentrale. Dit maakt korte transportwegen mogelijk. Ook bij de levering van de afgewerkte garages houden we steeds rekening met een maximale efficiëntie van de transportwegen.

Een groendak op uw prefab garage.

Vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee

Een groendak op uw JUWEL prefab garage – dat loont dubbel! Enerzijds is een groen garagedak ecologisch zinvol omdat het extra leefruimte creëert voor planten en dieren. Bovendien vormt de beplanting ook een natuurlijke bescherming tegen schadelijke uv-straling en temperatuurschommelingen. Hierdoor worden de bouwmaterialen aan minder stress blootgesteld, gaan ze langer mee en beschermen dus niet alleen het milieu maar ook uw eigen portemonnee.

Groendak

De JUWEL-kwaliteit garandeert u een duurzame prefab garage. Hiervoor hebben we beslist bij de productie een hoogwaardig gewapend beton met de betonkwaliteit C30/37 te gebruiken. Op die manier voldoen we aan de vereiste normen en bieden we u ook een echt kwaliteitsproduct aan.

Meer informatie over de kwaliteit van onze prefab garages