Frau im Blazer und Brille, symbolisiert professionellen Kundenservice und Unterstützung.

JUWEL-service

bekroond en ervaren

Naast talrijke testresultaten en studies bevestigen ook onze klanten het werk van ons serviceteam: Vriendelijk, beleefd en altijd paraat, ook bij problemen: dat is de klantendienst die wij u bieden.

Van planning tot plaatsing:

de service rond uw prefabgarage van JUWEL

De JUWEL-dienst is meermaals bekroond, onder meer door Focus Money en – wat nog veel belangrijker is – door onze klanten zelf. Onze medewerkers zijn ervaren en weten wat klanten bij de aankoop van een prefabgarage belangrijk vinden.

We ondersteunen u al bij de planning. Want waar u anders een architect of ingenieur zou moeten inhuren, is de planningservice bij JUWEL inbegrepen.

Veel klanten vragen ons of ze een bouwvergunning nodig hebben of als een melding volstaat. Dit verschilt naargelang de deelstaat. In beide gevallen kunnen we u ondersteunen met de nodige technische tekeningen en bouwspecificaties.

Als u gebruikmaakt van onze funderingsservice, krijgt u de geschikte fundering en alle bijbehorende diensten bij uw prefabgarage om een vlotte installatie en montage van uw nieuwe prefabgarage te garanderen.

De levering van uw prefabgarage wordt persoonlijk uitgevoerd door onze montage-experts met onze speciale vrachtwagens. Afhankelijk van de locatie gebruiken we een achter- of zijlader of zelfs een kraan voor de installatie en de daaropvolgende montage. Zodra de garage precies op haar plaats staat, wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking, zoals de elektrische installaties, het groendak of het plaatsen van extra ramen.