Sleutelklare prefab garages

Levering en montage uit één hand

Terwijl de bouw van een gemetselde garage vaak enkele weken duurt, kan een betonnen prefab garage van JUWEL binnen een uur geïnstalleerd en opgeleverd worden. Daarom kunt u uw auto op de avond van de leveringsdatum al in de nieuwe JUWEL-garage parkeren. Betonnen garages bieden ook het voordeel dat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden in geval van een toekomstige herinrichting van het perceel.

Levering en montage van uw prefab garage

Van de door u gewenste leveringsdatum tot parkeren in de nieuwe garage

Nadat u uw prefab garage met een van onze ervaren JUWEL-adviseurs gepland hebt, kunnen we met u betrouwbaar afspreken wanneer uw garage precies klaar zal zijn. Vanaf deze dag stelt u een gewenste datum vast en ontvangt u uw nieuwe prefab garage gebruiksklaar en uiteraard op tijd geleverd, rechtstreeks op de door u voorbereide locatie.

Neem contact met ons op

Waar moet u op letten bij de plaatsing?

In onze checklist vindt u welke breedte, hoogte en manoeuvreerruimte nodig is voor het in- en uitrijden van de vrachtwagen en voor de plaatsing van de garage. Aangezien de vrachtwagens een totaalgewicht hebben van 40 ton, met telkens 12 ton asdruk, moet de oprit overeenkomstig berijdbaar zijn. Met onze speciale vrachtwagens leveren we uw betonnen prefab garage gebruiksklaar af en plaatsen ze tot op de millimeter nauwkeurig. Afhankelijk van de ligging van uw perceel en het gewicht van de garage gebruiken we daarvoor een achter- of zijlader of zelfs een kraan. Dankzij de kant-en-klare levering en montage kunt u uw auto nog dezelfde dag in de garage zetten. Alleen voorzieningen zoals groendaken worden achteraf geïnstalleerd en ook deze prestatie krijgt u uit één hand.

Installatie achterlader

Zijlader installatie

Installatie met kraan

Grenzeloze mobiliteit

Als u in de toekomst bouwkundige veranderingen aan uw woning wilt aanbrengen, dan biedt een betonnen prefab garage van JUWEL u het grote voordeel van mobiliteit. Onze prefab garages zijn voegloze ruimtecellen van gewapend beton, inclusief vloerplaat. Een latere verplaatsing van de garage is dus te allen tijde mogelijk.