Wij zorgen voor de planning

Individueel en flexibel

Voor onze JUWEL-prefab garages geldt: Er bestaat niets dat niet bestaat! Met ramen of zijdeuren, passend bij de kleur van het huis of met een visueel contrast: Samen met u plannen we een garage die past bij uw individuele behoeften. Daarbij kunt u kiezen uit vrijstaande enkele en dubbele garages of garages die direct aan het huis vastzitten.

Hebt u al een idee van hoe uw betonnen prefab garage eruit moet zien?

Prima, dan beginnen we met de planning!

Als u al een eerste idee hebt van hoe uw prefab garage eruit moet zien, welke uitrusting en technologie u nodig hebt, start dan eenvoudig onze garageconfigurator. Daar kunt u flexibel de gewenste afmetingen, uw favoriete uitrusting zoals garagepoorten, de vereiste elektrische installaties en nog veel meer kiezen. Zo krijgt u een eerste indruk van hoe uw garage eruit kan zien en vooral: hoeveel ze gaat kosten!

Bij de planning geldt steeds het volgende: We doen het graag voor u! Terwijl de bouw van een gemetselde garage extra kosten meebrengt voor een architect of stabiliteitsingenieur, is dit bij ons in de prijs inbegrepen. Een van de vele voordelen van de aankoop van een JUWEL-prefab garage: U krijgt alles uit één hand: van de planning tot de oplevering en ook daarna staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. De aanvraag omgevingsvergunning verzorgen wij niet.

Neem contact met ons op

U twijfelt nog?

Bezoek dan onze showroom!

Als u nog niet zeker weet of een betonnen prefab garage iets voor u is, bezoek ons dan gewoon in onze showroom in Kamp-Lintfort, Duitsland. Zo krijgt u een overzicht van onze modellen, de uitgebreide uitrustingsmogelijkheden, de eersteklas service en kunt u advies inwinnen bij een van onze ervaren garagespecialisten.

Routebeschrijving naar onze showroom