Icon mit zwei Garagentoren, symbolisiert Doppelgaragen.

De dubbele garage

kan op verschillende manieren gebruikt worden

Het plaatswonder dubbele garage biedt enorme voordelen. Het beschermt beide voertuigen tegen de weersinvloeden en temperatuurschommelingen en biedt bovendien extra ruimte voor banden, bagagerekken, fietsen en dergelijke. Als u zowel een motorfiets als een auto hebt, is de dubbele garage een goede keuze.

Doppelgarage mit Solaranlage auf dem Dach, zeigt eine umweltfreundliche Option für zwei Fahrzeuge.
Doppelgarage mit weißem Tor, zeigt die praktische Nutzung von Doppelgaragen in einer Wohngegend.
Doppelgarage mit Solaranlage auf dem Dach, zeigt eine umweltfreundliche Option für zwei Fahrzeuge.
Modernes weißes Haus mit einer Doppelgarage mit dunkelgrauen Toren, zeigt eine elegante und geräumige Fertiggaragenlösung für zwei Fahrzeuge.

Mag het iets meer zijn?

De dubbele garage biedt ruimte voor alle eisen

Plan voldoende ruimte in de lengte en de breedte, zodat u gemakkelijk in en uit kunt stappen en extra bergruimte kunt creëren. Aangezien u de garage voor de toekomst bouwt, moet u er rekening mee houden dat de auto's nog groter kunnen worden en meer vloeroppervlak in de garage nodig hebben. 

Grafik einer Doppelgarage mit allgemeinen Abmessungen, zeigt flexible Größenoptionen für geräumige Garagen.

Productdetails voor dubbele garages

Als er voldoende ruimte is, is een dubbele garage meestal de moeite waard, zelfs als er maar één auto in het huishouden is. Zo hebt u namelijk voldoende opbergruimte voor autoaccessoires, gereedschap, tuingereedschap en tuinmeubels. Het maakt het ook gemakkelijker voor kinderen om in en uit het voertuig te stappen, aangezien de dubbele garage geen scheidingswand heeft. Blijft alleen nog de vraag: Een grote poort of twee poorten? Daarvoor kijkt u het best naar uw gebruiksgewoonten. Veel van onze klanten vinden twee poorten gewoon praktischer en zien daarom af van een grote garagepoort. Bovendien kan in geval van mechanische schade aan één poort de poort aan de andere kant nog steeds gebruikt worden. Configureer uw dubbele garage in de configurator met de volgende productdetails

  • Een grote poort of twee poorten
  • individueel kleurontwerp
  • Binnen- en buitenverlichting
  • extra deuren en ramen
  • andere elektrische installaties

Uitrustingen

individuele extra's voor uw prefabgarage

Hebt u nog verlichting nodig of hebt u een speciale kleurwens voor uw prefabgarage? Geen probleem!

Services: Kies het "compleet zorgeloze pakket" voor uw prefab garage

Transparante kosten, competent en persoonlijk advies en talrijke services voor uw prefab garage: dat is het "compleet zorgeloze pakket".

"Alle garages en andere betonnen onderdelen worden in onze ultramoderne, grote productiehal direct op het bedrijfsterrein in Kamp-Lintfort vervaardigd. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en bezoek onze showroom!"

Onze showroom met prefab garages