Colofon

JUWEL Betonbauteile GmbH

Asdonkstraße 21
47475 Kamp-Lintfort

Telefon: +49 (0) 2842 9433-0
E-Mail:

Handelsregister: Amtsgericht Kleve HRB 6903
Btw-identificatie: DE 182 558 148

Beherend vennoot met vertegenwoordigingsbevoegdheid:
Bedrijfseconoom Manfred Kruse

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorg samengesteld. We kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn we verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met art. 7 lid1 TMG van de algemene wetten. Op grond van art. 8 tot 10 TMG zijn we als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen buitenlandse informatie te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment dat men op de hoogte is van een concrete inbreuk. Indien we kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen we de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan we geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het tijdstip dat de link tot stand gebracht werd gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Op dat moment was er geen illegale inhoud herkenbaar. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een juridische overtreding. Indien we kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen we de betreffende links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud en de werken die door de exploitanten van deze pagina's gecreëerd worden, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, verwerking, verspreiding of om het even welke andere vorm van commercialisering buiten het toepassingsgebied van de auteursrechtwetgeving is de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privégebruik, niet voor commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze pagina niet door de exploitant aangemaakt is, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name de inhoud van derden wordt als zodanig aangeduid. Mocht u desondanks kennis nemen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken we u ons hiervan op de hoogte te stellen. Indien we kennis nemen van eventuele inbreuken, zullen we de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Fotograaf

Zeitraster / Uwe Weber
Krusestr. 5
47119 Duisburg

Web: zeitraster.de

Ontwikkeling en ondersteuning

getaweb GmbH - Marketing Agentur
Andreas Kraft

Sittenbach Str. 17e
85235 Odelzhausen


Telefoon:    +49 8134 5479935
E-mail:   
Web:    https://www.getaweb.de
 

CMS

REDAXO
"Einfach - Flexibel - Sinnvoll"

Web: https://redaxo.org