De enkele garage

Hoogwaardige kwaliteit voor een vaste prijs

Of het nu gaat om de gezinsauto, de motorfiets, met e-oplaadstation of met een groendak. Bijna alles is mogelijk met de enkele garages uit gewapend beton van JUWEL!" Het prijsgunstige en plaatsbesparende alternatief voor de traditionele, gemetselde enkele garage overtuigt door zijn flexibele vormgevingsmogelijkheden en zijn hoge kwaliteit – en dat alles voor een vaste prijs!

Start nu met de configuratie van uw enkele garage!

Bent u op zoek naar individuele garageafmetingen?

Wij hebben de passende enkele garage

Een van onze populairste modellen voor enkele garages is het model DIAMANT, met een buitenhoogte van 2,55 meter. Deze is flexibel verkrijgbaar met kantelpoort of sectionaalpoort, en met deur of raam in de zijmuur of in de achtermuur van de garage. Ook een aanbouw is mogelijk. Is dit niet de juiste garageafmeting voor u? Natuurlijk kunt u ook kiezen uit onze andere garagemodellen. Overtuig uzelf van de JUWEL-kwaliteit.

Productdetails voor enkele garages

U kunt zich de moeite van het vergelijken van verschillende afmetingen, modellen en kosten van enkele garages bij ons besparen. In onze praktische configurator voor prefabgarages kunt u uw behoeften en uitrustingswensen invoeren en krijgt u direct de gewenste enkele garage met een liveprijs te zien. Om van uw nieuwe enkele garage een echte allrounder te maken, kunnen op bijna elke plaats ook ramen en deuren geïnstalleerd worden

Kies uit de volgende uitrustingen voor uw prefabgarage:

  • Poorten en aandrijvingen
  • Kleuren
  • Verlichting buiten en binnen
  • andere elektrische installaties
  • Ramen en zijdeuren
  • Groendak of een garagedak met een fotovoltaïsch systeem

Uitrustingen

individuele extra's voor uw prefabgarage

Hebt u nog verlichting nodig of hebt u een speciale kleurwens voor uw prefabgarage? Geen probleem!

Services: Kies het "compleet zorgeloze pakket" voor uw prefab garage

Transparante kosten, competent en persoonlijk advies en talrijke services voor uw prefab garage: dat is het "compleet zorgeloze pakket".

De JUWEL-kwaliteit garandeert u een duurzame prefab garage. Hiervoor hebben we beslist bij de productie een hoogwaardig gewapend beton met de betonkwaliteit C30/37 te gebruiken. Op die manier voldoen we aan de vereiste normen en bieden we u ook een echt kwaliteitsproduct aan.

Meer informatie over de kwaliteit van onze prefab garages