Zonnepanelen op uw garage

Efficiënt en duurzaam

Fotovoltaïsche systemen kunnen op het dak van uw JUWEL-prefab garage gemonteerd worden en wekken duurzaam milieuvriendelijke stroom op. Zo kunt u de elektriciteit voor uw e-auto zelf opwekken of gebruiken voor de stroomvoorziening in huis. Samen met onze competente partners geven we u graag advies over de bijzonderheden waarmee u rekening moet houden bij de installatie van een zonne-installatie. We bieden u ook een keuze uit verschillende zonnepanelen.

Duurzame stroomvoorziening met fotovoltaïsche energie

Een fotovoltaïsch systeem op het dak van uw autogarage is efficiënt en duurzaam. Vooral wie om milieuredenen met een e-auto rijdt, wil de elektriciteit daarvoor niet uit steenkoolcentrales halen.

De installatie is dus meerdere malen de moeite waard: Enerzijds kunt u met een zonnesysteem elektriciteitskosten besparen, omdat bijvoorbeeld de stroom voor uw e-auto maar ook voor uw huishouden rechtstreeks van het dak komt. Anderzijds dragen de panelen bij tot een duurzame stroomvoorziening en beschermen zij dus het milieu.

We adviseren u graag

Installatievoorwaarden

De installatie van een fotovoltaïsch systeem op een garagedak is relatief eenvoudig en flexibel. Voor een lonend rendement en om te voldoen aan de minimumafstanden van de panelen, moet het dakoppervlak ongeveer 18 vierkante meter groot zijn. Bovendien moet erop toegezien worden dat het draagvlak van het dak voldoende groot is voor de installatie. Natuurlijk zullen we deze voorwaarden direct controleren nadat u de juiste JUWEL-prefabgarage uitgekozen hebt. Anders moet u de statica door een specialist laten controleren.

Ook de richting van het dak of de richting van de panelen speelt een belangrijke rol. Idealiter kunnen deze naar het zuiden gericht worden. Maar zelfs bij hellingen naar het oosten of westen kan de installatie nog steeds de moeite waard zijn. We werken samen met competente partners en zullen u daarbij graag adviseren.

De bouwvoorschriften voor de installatie van een fotovoltaïsch systeem kunnen van gemeente tot gemeente verschillen. In sommige gemeenten is er alleen een meldingsplicht, in andere is een vergunning nodig. We helpen u ook graag met deze vraag, neem gewoon contact met ons op!

divider

We werken samen met gekwalificeerde partners

Onze deskundige adviseurs voor betonnen prefabgarages geven u graag meer informatie over fotovoltaïsche oplossingen. Zo komt u nog meer achtergrondinformatie te weten en krijgt u tegelijkertijd de eerste suggesties voor de individuele planning van uw zonne-installatie. We maken ook graag offertes voor complete garagepakketten.

We adviseren u graag