De enkele garage met aanbouw

De oplossing voor alle plaatsproblemen

Hebt u extra opbergruimte of parkeermogelijkheden nodig voor uw motorfiets, grasmaaier en dergelijke? In dit geval zijn onze JUWEL-prefabgarages met aanbouw de oplossing voor uw ruimteproblemen. Onze aanbouwsystemen voor enkele garages uit gewapend beton passen harmonieus in het totaalbeeld van de prefabgarage. Ramen en deuren kunnen in de aanbouw geïnstalleerd worden volgens uw persoonlijke wensen en behoeften. Samen met u plannen we oplossingen op maat voor uw garageaanbouw.

juwel-einzelgarage mit Anbau-5.jpg

Flexibele uitbreiding aanbouw voor

prefab garages volgens uw behoeften

We bieden onze klanten aanbouwmogelijkheden voor al onze garagemodellen. Het model DIAMANT bijvoorbeeld kan op verzoek uitgebreid worden met een aanbouw van 2,50 m, 3 m of 3,50 m. We vinden zeker de juiste afmetingen voor uw behoeften. "Neem gewoon contact met ons op!

Productdetails voor enkele garages met aanbouw

oor de modellen DIAMANT, JADE, OPAAL en TOPAAS bieden we u de mogelijkheid om de prefabgarage uit te breiden met een aanbouw. Voor het garagemodel DIAMANT is een verlenging van 8 tot 14 meter mogelijk, en voor de modellen JADE, OPAAL en TOPAAS is een verlenging van 9 tot 18 meter mogelijk. Ook hier kunt u onze configurator gebruiken om de uitrustingskenmerken te kiezen die aan uw individuele behoeften beantwoorden. Tot de productdetails behoren onder andere:

Wählen Sie aus folgenden Ausstattung für Ihre Fertiggarage aus:

  • Elektrische installaties
  • Ramen en deuren
  • Individuele kleurkeuze
  • Buiten- en binnenverlichting

Uitrustingen

individuele extra's voor uw prefabgarage

Hebt u nog verlichting nodig of hebt u een speciale kleurwens voor uw prefabgarage? Geen probleem!

Services: Kies het "compleet zorgeloze pakket" voor uw prefab garage

Transparante kosten, competent en persoonlijk advies en talrijke services voor uw prefab garage: dat is het "compleet zorgeloze pakket".

"Alle garages en andere betonnen onderdelen worden in onze ultramoderne, grote productiehal direct op het bedrijfsterrein in Kamp-Lintfort vervaardigd. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en bezoek onze showroom!"

Onze showroom met prefab garages