JUWEL uitrustingen

Geef uw individuele prefabgarage vorm

We leveren u een betonnen garage die al afgewerkt is. Desondanks kunt u uw JUWEL-prefabgarage individueel volgens uw persoonlijke wensen vormgeven met onze talrijke uitrustingsmogelijkheden. Van de installatie van een fotovoltaïsch systeem op het garagedak, over extra zijramen en -deuren, tot de beveiliging van de elektronische poortaandrijving met een vingerafdruksensor: wij rusten uw prefabgarage individueel uit!

Eén prefabgarage, vele mogelijkheden:

met onze uitrustingen voor prefabgarages

Juwel biedt u de mogelijkheid om uw prefabgarage te ontwerpen volgens uw individuele wensen en behoeften. Dit geldt niet alleen voor de afmetingen van uw favoriete model, maar ook voor de verschillende uitrustingen. Dit omvat de garagepoort met de passende elektrische aandrijving, extra zijdeuren en ramen.

U kunt de kleur van de buitenmuur helemaal naar eigen smaak kiezen, evenals de kleur van de poort, deuren en raamkozijnen. Het hoeft niet altijd de standaardkleur wit te zijn! Kies de kleur van uw garage in overeenstemming met uw huis of creëer contrasten met kleuraccenten.

U kunt ook kiezen uit bij elkaar passende verlichtingssystemen en elektrische installaties, en beide gebruiken op de manier die voor u het meest praktisch is in het dagelijkse leven. U kunt ook mooie verlichting gebruiken om uw eigendom extra in de verf te zetten en tegelijk voor veiligheid te zorgen.

Als u een e-auto hebt of van plan bent er een te kopen, kunnen we u helpen het juiste e-oplaadstation te kiezen. Als u zelf emissievrije elektriciteit wilt opwekken, is een fotovoltaïsch systeem op het dak van de garage een goede optie. Een groendak is ook mogelijk. Beide opties kunnen op een JUWEL-prefabgarage geïnstalleerd worden en dragen bij aan de bescherming van het milieu en het klimaat. Een groendak is niet alleen een visuele blikvanger. De nieuw gecreëerde habitat voor planten en dieren zorgt ook voor een aangenaam klimaat in de garage, zelfs tijdens de hete zomermaanden. We helpen u samen met onze competente partners bij de realisatie.

"Alle garages en andere betonnen onderdelen worden in onze ultramoderne, grote productiehal direct op het bedrijfsterrein in Kamp-Lintfort vervaardigd. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en bezoek onze showroom!"

Onze showroom met prefab garages

Uitstekende prefab garages

Made in Germany

Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit
volgens Focus Money 2014
Uitstekende fairness
Uitstekende fairness
volgens Focus Money 2016
Gecontroleerde veiligheid
Gecontroleerde veiligheid
volgens CE-norm