De grote garage

Biedt ruimte voor voertuigen als b.v. campers of als hobbyruimte

Als u meerdere voertuigen of auto's met grote afmetingen veilig wilt stallen, is een grote garage precies goed. Ze biedt ook een snelle en prijsgunstige mogelijkheid voor een extra werkruimte, atelier of opslagbox. Dit geldt des te meer omdat grote garages uitgevoerd kunnen worden als praktische prefabgarages. Dus waarom wachten? Creëer plaats voor uw wagenpark of hobbyruimte!

Op zoek naar meer ruimte?

Onze garages groeien mee met uw wensen

Vergeleken met een gemetselde garage biedt een betonnen prefabgarage een grotere binnenruimte door de dunnere muren. Op die manier blijft er voldoende ruimte over om naast de voertuigen ook tuinmeubelen, fietsen of gereedschap op te bergen. Kies flexibel uit onze modellen JADE, OPAL en TOPAS

Productdetails voor grote garages

Een grote garage is een echt plaatswonder. Tegelijkertijd is de constructie echter uiterst sterk en biedt ze alle comfort van een klassieke gemetselde garage. De muren zijn gemaakt van gewapend beton en zijn bestand tegen alle belastingen van het dagelijkse leven. Grote garages bieden hun gebruikers tegelijkertijd een hoge mate van veiligheid, bruikbaarheid en flexibiliteit.

Hun ontwerp kan flexibel aangepast worden aan de bouwkundige omstandigheden ter plekke. Hierdoor wordt niet alleen de beschikbare ruimte optimaal benut, maar ontstaat ook een harmonieus totaalbeeld. Stel gewoon uw plaatswonder samen in de configurator en kies uit verschillende productdetails:

  • Poorten
  • Dakvormen
  • Zijdeuren en ramen
  • Verlichting
  • Groendak, zonnepanelen
  • Afhankelijk van de gewenste binneninrichting: verschillende elektrische installaties

Uitrustingen

individuele extra's voor uw prefabgarage

Hebt u nog verlichting nodig of hebt u een speciale kleurwens voor uw prefabgarage? Geen probleem!

Services: Kies het "compleet zorgeloze pakket" voor uw prefab garage

Transparante kosten, competent en persoonlijk advies en talrijke services voor uw prefab garage: dat is het "compleet zorgeloze pakket".

De JUWEL-kwaliteit garandeert u een duurzame prefab garage. Hiervoor hebben we beslist bij de productie een hoogwaardig gewapend beton met de betonkwaliteit C30/37 te gebruiken. Op die manier voldoen we aan de vereiste normen en bieden we u ook een echt kwaliteitsproduct aan.

Meer informatie over de kwaliteit van onze prefab garages